20.6.2010

Fuck Shit Stack

Terska! Olen palaillut nyt (virtuaaliselta) E3-messukäynniltäni ja olipa taas jännää... Harmonixilta on tulossa veikeä tanssipeli kinectille, joten tanssimatot joutavatkin nyt jätelavalle. Mokomat haisevat lepareet eivät ole koskaan kuuluneet omiin lepparivekottimiin muutenkaan. Ja ja... mitäs siellä muuta oli... Niin! Uus Donkey Kong Country ja Portal 2 ainakin!

Noh, mutta asiaan. Vänkäsin tuossa viikolla joku päivä kommentteja ja parannusehdotuksia blogia koskien ja sainkin ruinaamalla palautetta kokonaiset 2 kommenttia blogiin ja yhden Faecesbookiin. Jopa meikän ratemypoo.com-profiili saa enemmän kommentteja, vaikka Crohnin tautikin on ollut remissiossa jo vuosikaudet! Kävijöitä blogissa on kyllä ollut, tietävät vakoiluohjelmani minulle kertoa... Vaan eläpä mittää!

Keksin nimittäin ihan omat ratkaisuni tuossa yks yö kakalla istuskellessani kovin, kovin väsyneenä. Minulla oli hyvin kirkas visio siitä, että miltä tämän blogareen ulosanti tulee tästä lähin näyttämään. Sen jälkeen menin nukkumaan ja aamulla mietin jo jotain aivan muuta. Yritän kuitenkin kaivella muistini sopukoista jotain rippeitä tuosta valaistumisen hetkestä hajumuistiin turvautumalla. Se, mitä täällä lanttulaatikon ja romanialaisten vaihtareiden tuoksussa tulee tapahtumaan lähiviikkoina... noh, sen saatte lukea blogista!

Seuraa kuvia, mutta ei sarjasellaisia, koska: a) en nyt jaksanut piirtää, vaikka asiaa oli ja b) tämä muiden piirrosten (kuin pelkkien blogisarjisten) esittely kuuluu osana tähän uudistumiseen.

Heti ensialkuun haluaisin esitellä eläinrakkaan toverini oivaltavaan peliblogiin tekemiäni kuvituksia, joiden toivon rohkaisevan teitä vierailemaan myös ko. sivustolla:Saattekin itse asiassa etsiä loput kuvat itse sivustolta, mikäli yllänähdyn kaltainen huumori iskee!

Seuraavaksi voisin heittää malliksi yhden työkeikan satoa tuosta keväältä. OAMK:n käytävillä harhailevat ihmisrauniot ovat tähän tekeleeseen saattaneet jo törmätäkin sellaiseen n. 3 metriä leveään ständiin painettuna:Lisää uudistus_hommista myöhemmin, jahka saan tässä aikani nuuskutettuani ruvettua ":sta toimeen. Kiitos ajastanne!

PS: Älkää huoliko, sarjakuva ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään, eikä katoa! Lisäilen vain muutakin schaibelia sinne tänne, sopiviin rakosiin. Kehittelen tänne sarjiksia varten jonku suodatushomman jos aikaan satun saamaan, niin ei tarvi kiireisillä ite seuloa.

Ei kommentteja: