3.9.2012

Big Brother 2012 tissit

Moro!

Ensin olin kiireinen ja sitte olin kipiä ja sitte taas kiireinen ja ja...

Näin vain on käynyt, että sarjakuvahommat on jääneet muitten elämän osa-alueitten varjoon, mutta huoli pois: Se kaikki on vain tilapäistä! En tajua, että miksi ei oo muka ollu aikaa piirtää vaikka lyhyttä strippiä tänne silloin tällöin, mutta näköjään ei ole. Nyt on kuitenkin persekarvoissa sellainen kutina, että sitä sarjakuvaa rupiaa taas syksyn myötä syntymään...

Mutta videoitahan meikä on tehtaillu sikäli ku sarjakuvat oon laiminlyöny, linkkaan niitä tuohon alle niin kahtokaa ja tuumailkaa. Lisäksi minua voi täkäläiset (oululaiset) täysi-ikäiset tulla ihastelemaan nörttijuttuineni aivan livenä Remakka-klubille, missä höpöttelen stand up-huumoria kahden viikon välein. Alkaen jälleen huomenna, 4.9.! Narikan hinnalla pirttiin, tervetuloa!

Mutta mainospuheet sikseen ja alla noita videoita malliksi.

Metsästysaiheinen huumoripätkä alkuun:

  

Ja meikäläisen pelivideokokeilusarjan ensimmäinen osa.Jos täysin päättömät jutut ja pelikuva uppoavat, niin linkataanpas samon tein koko sarja. Tunti ja 30 minuuttia meikäläisen samettista ääntä ja kypsää huumoria: http://www.youtube.com/playlist?list=PLAC9AA672472CD53E&feature=plcp

Jospa saisin vedetyksi styluksen tupesta lähiaikoina, niin pääsette myötäelämään sarjakuvamiehen edesottamuksia pitkästä aikaa. Kommentoikaa vaikka joku, jos luitte näin pitkälle ja toivotte, että kuvia alkaa tulemaan.

Penis.

3 kommenttia:

Squib kirjoitti...

Penis itelles.

Kookaburra kirjoitti...

Esa. Alakko mua joskus swtorisa. tai jos ollaa samalla servulla tms pask
terveisin kikkeli

Awe kirjoitti...

Voi meikä alakaa, jahka rupiaisin tuota kunnolla pelaamaan. Pittää huuella sitte ja kysellä, että mikä servu on se servu!